Toti želi da nastavi da igra, ali će o novom ugovoru pričati 2016. godine

0 komentar(a)
Franćesko Toti, Foto: Arhiva "Vijesti"
Franćesko Toti, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 12.12.2015. 13:22h

Nakon što je vidio rolaz ekipe u osminu finala Lige šampiona, istina teškom mukom (remijem kod kuće sa BATE-om), predsjednik Rome Džejms Palota je imao još jedan zatadak prije nego se vrati u Sjedinjene Američke Države - da se sretne sa ikonom kluba, Franćeskom Totijem, kome ugovor ističe krajem ove sezone.

Palota je od Totija želio da čuje kako se osjeća, s obzirom na to da je zbog povrede van terena još od kraja septembra, ali i da od kapitena "vučice" sazna kakvi su mu planovi za budućnost.

Predsjednik Rome je još raniprije nekoliko godina saopštio da Toti ima odriješene ruke da sam odluči do kada će da igra u Romi, a od Franćeska je čuo odgovor da as Rome planira da nastavi, ako zdravlje dozvoli...

"Još uvijek se osjećam kao igrač", poručio je Toti svom predsjedniku tokom sastanka u jednom od rimskih hotela u centru grada.

Toti je Paloti kazao da mu nedostaje teren, posebno što se oporavak od povrede odužio. Ali, kada je u pitanju novi ugovor, Toti želi da sačeka, svjestan da u ovom trenutku nije ispravno da pregovara o novom ugovoru.

Kako je saopštio Paloti, prvo želi da se vrati na teren, da provjeri svoje fizičko stanje, i da onda Paloti saopšti definitivan stav.

Sve bi to, kako javljaju italijanski mediji, trebalo da se dogovori početkom iduće godine.

Ako Toti bude htio da nastavi, detalji ugovora će biti formalnost...

Bonus video: