Barsa gubi strpljenje sa nezrelim asom: Došao na trening sa dva sata zakašnjenja

To nije prvi, vjerovatno ni posljednji put da Dembele krši klupsku disciplinu, ali do sada nije snosio ozbiljnije posljedice
6 komentar(a)
dembele, Foto: Marca.com
dembele, Foto: Marca.com
Ažurirano: 09.12.2018. 16:50h

Osman Dembele na terenu pokazuje talenat i klasu, van terena odlike nezrelog dječaka - dan nakon što je postigao gol protiv Espanjola, mladi Francuz nije se pojavio na treningu Barselone.

Tačnije, došao je, ali dva sata kasnije, kada je trening već bio završen.

To nije prvi, vjerovatno ni posljednji put da Dembele krši klupsku disciplinu, ali do sada nije snosio ozbiljnije posljedice.

Izgleda, međutim, da čelnici Barse i trener Ernesto Valverde nemaju više strpljenja, te da neće imati u vidu doprinos koji on donosi na terenu.

Kako javljaju španski mediji, Dembele bi mogao da bude suspendovan na 30 dana, kao i kažnjen između 10 i 25 posto od mjesečne plate.

Prije 20-ak dana mediji su javili da francuski napadač ima boluje od zavisnosti - igranja video-igrica, te da klub planira da ga pošalje na liječenje.

Dembele je ove sezone često kasnio na treninge, čak i na utakmice, jer je, navodno, cijelu noć provedio za kompjuterom ili ispred televizora igrajući igrice sa prijateljima.

Bonus video: