Bajern odlučuje o cijeni za Levandovskog

Levandovski je u Bajern došao kao slobodan igrač, bez obeštećenja dortmundskoj Borusiji, pa je poljski reprezentativac kao bonus za to dobio iznos od 25 miliona eura
0 komentar(a)
Robert Levandovski, Foto: Beta/AP
Robert Levandovski, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.12.2015. 15:57h

Javna je tajna da je Robert Levandovski umjesto na slavlju nakon što je "potopio" Real Madrid u polufinalu Lige Šampiona 2013. godine, razgovarao sa predsjednikom "kraljevskog kluba" o mogućnostima da obuče dres "merengesa".

Poljak je tada odbio ponudu i narednog ljeta je pojačao Bajern, ali interesovanje Reala u angažovanju Levandovskog ne jenjava...

Španski "As" je, međutim, došao do podataka iz ugovora Levandovskog sa bavarskim gigantom, prema kojem će o igračkoj budućnosti Poljaka odlučivati isključivo Bajern.

Real ako želi Levandovskog mora da se dogovara sa Bajernom, jer u ugovoru Poljaka nema iznosa otkupne klauzule. Levandovski je ugovorom sa timom iz Minhena vezan do ljeta 2019. godine.

Levandovski je u Bajern došao kao slobodan igrač, bez obeštećenja dortmundskoj Borusiji, pa je poljski reprezentativac kao bonus za to dobio iznos od 25 miliona eura.

Prvobitno je Bajern dogovorio bonus od 20 miliona, ali je pretjerano interesovanje Reala Levandovski umio da unovči. Interesovanja Reala povećano je nakon što je Levandovski "utrpao" Volfsburgu pet golova za devet minuta krajem septembra, a njegov menadžer Cezar Kuharski iz počasne je lože "Bernabeua" posmatrao utakmicu Real - Hetafe.

Bonus video: