Šestović umjesto Tanjevića na mjestu predsjednika Rudara

1 komentar(a)
Rudar, Foto: Filip Roganović
Rudar, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.12.2015. 21:06h

Nakon nedovoljno uspješne polusezone u Rudaru su riješili da malo "pretresu" stvari, a prvi konkretan potez je promjena na predsjedničkoj funkciji gdje je Bojana Tanjević, zamijenio Vladimir Šestović, tehnički direktor Termoelektrane Pljevlja.

Razlog, kako je saopšteno nakon sjednice Skupštine, projektovana, a nedostignuta finansijska stabilnost kluba kao i nedovoljno unaprijeđena klupska infrstruktura.

Skupština je usvojila finansijski izvještaj i dala punu podršku šefu stručnog štaba Mirku Mariću da nastavi da radi započeti posao.

"Već smo kontaktirali neke naše bivše igrače i mislim da smo blizu da pod Golubinju vratimo Andriju Kaluđerovića iz Norveške i Ivana Ivanovića iz Kazahstana. To su momci kojima neće trebati mnogo vremena za uklapanje u Marićev sistem rada i koji su nam možda i nedostajali da osvojimo više bodova tokom jeseni. Ono što je takođe izvjesno je da ćemo glavni dio zimskih priprema obaviti u Antaliji od 6. do 20. februara", rekao je novi predsjednik aktuelnog šampiona države.

Bonus video: