Roma - nikad ne reci nikad

"Prijatelj sam sa Berluskonijem i rekao sam mu nedavno da ovaj tim nema kvalitet. Tako da bi moj odgovor bio negativan, ne samo u ovom trenutku, već vjerovatno i ubuduće, ako do poziva dođe", kazao je Kapelo o mogućnosti povratka u Milan
0 komentar(a)
Kapelo, Foto: Beta-AP
Kapelo, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 07.12.2015. 13:13h

Fabio Kapelo, jedan od najtrofejnijih i najbogatijih trenera svih vremena, troškari novac koji je dobio nakon odlaska sa klupe reprezentacije Rusije, ali ne razmišlja o penziji, iako će u junu napuniti 70 godina.

U intervjuu za jednu italijansku radio stanicu odbacio je, međutim, mogućnost da se vrati u Milan, ali je zato ostavio otvorena vrata drugom klubu.

„Milan - prijatelj sam sa Berluskonijem i rekao sam mu nedavno da ovaj tim nema kvalitet. Tako da bi moj odgovor bio negativan, ne samo u ovom trenutku, već vjerovatno i ubuduće, ako do poziva dođe. Što se tiče Rome - nikad ne reci nikad. To je tim koji ima kapacitet da se bori za titulu“, kazao je Kapelo, nametnuvši se kao kandidat da naslijedi Rudija Garsiju, kome otkaz već duže visi u vazduhu.

Kapelo, koji je Romu vodio do „skudeta“ 2001. godine, ističe, međutim, da je teško biti trener rimskog kluba.

„Kada smo osvojili titulu, šest mjeseci je vladala euforija. Kao da sjutra ne postoji. Šest mjeseci sam potrošio objašnjavajući da moramo da mislimo na naredne obaveze, ali nije išlo. Roma je, međutim, klub sa dušom, ima fantastične navijače, grad je divan za život i zaista je izazov i uživanje radii u takoj sredini“, rekao je Kapelo.

Iskusni trener naglasio je da je Inter glavni kandidat za titulu, jer je Manćini „doveo igrače koje je želio i usadio im samopouzdanje“.

Bonus video: