Raičević: Hvala Stevanu, vratiću se zahvaljujući njemu

0 komentar(a)
Milivoje Raičević, Foto: Savo Prelević
Milivoje Raičević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.12.2015. 14:05h

Nije ga lično poznavao, ali kada je saznao za njegovu priču (tokom priprema reprezentacije za prijateljski meč sa Makedonijom, posredstvom Anta Drobnjaka, operativca Budućnosti i člana stručnog štaba reprezentacije), odlučio je da mu pomogne.

U centru pažnje priče koja je objavljena na sajtu Evropske fudbalske unije, i koju su prenijeli brojni mediji u Evropi, posebno italijanski, su as Intera i crnogorske reprezentacije Stevan Jovetić i fudbaler Budućnosti Milivoje Raičević.

Napadač “plavih” je, naime, 26. avgusta pokidao ukrštene ligamente koljena, zbog čega je bila potrebna operacija, za koju ni on, niti Budućnost nijesu imali novca. Ali, uslijedio je poziv iz Milana...

“Kada je čuo šta mi se dogodilo i da moj klub nema dovoljno novca da me pošalje u Augzburg, nakon pogrešne dijagnoze u Crnoj Gori, Jovetić me poznao i ponudio da mi pomogne”, rekao je Raičević za sajt UEFA.COM.

“Organizovao mi je sastanak sa doktorom koji je njemu pomogao kada je imao istu povredu (2010. godine, prim. a.). Jovetić je platio sve preglede, ali i operaciju koju sam imao prije nekoliko dana u Srbiji”, dodao je 22-godišnji Beranac.

Napadača Budućnosti je 26. novembra u Novom Sadu operisao doktor Miroslav Milankov, specijalista za ovu vrstu povreda, koji je već više puta operisao crnogorske sportiste. Raičeviću slijedi period rehabilitacije i oporavak, a sada ima i dodatni motiv...

“Sve što mogu da kažem jeste veliko, veliko hvala Stevanu”, zaključio je Raičević.

Bonus video: