Hrvatskoj pripao prijateljski duel na kampu FSCG

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je u Podgorici od vršnjaka iz Hrvatske
1 komentar(a)
Kadetska fudbalska selekcija, Foto: FSCG
Kadetska fudbalska selekcija, Foto: FSCG
Ažurirano: 03.12.2015. 15:20h

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je u Podgorici od vršnjaka iz Hrvatske. Gosti su danas na Starom aerodromu bili bolji tim i zasluženo slavili sa 3:0.

Hrvatska je povela u 15. minutu golom Jurice Pršira nakon odličnog prodora i asistencije Roka Baturine, koji se desetak minuta kasnije i sam upisao u strijelce sjajnim golom sa 20-ak metara. Tačku na utakmicu stavio je rezervista Leon Šipoš koji je zakucao u gol loptu koju je Dizdarević odbio nakon šuta Franića. Naš tim je tek u finišu meča stvorio dvije prave prilike za gol, ali ih Rakonjac i Korać nisu iskoristili.

"Odigrali smo veoma slabo, ispod očekivanja. Vjerovao sam da ćemo pružiti makar borbeniju i agresivniju igru, ali se pokazalo da nismo dovoljno spremni da odigramo dvije jake utakmice u tri dana. Nismo mogli da pariramo protivniku koji je bio kvalitetniji u svim segmentima igre i ostaje nam samo da im čestitamo na pobjedi. Uprkos porazu, ova akcija je bila korisna da bi se uporedili sa ekipama iz regiona i uvidimo na kom se nivou nalaze naši igrači u odnosu na vršnjake iz okruženja. Ovoj generaciji naredne godine predstoji uigravanje za kvalifikacioni turnir u Sloveniji, gdje nas očekuju vrlo jaki protivnici", rekao je nakon utakmice selektor Miličković.

Prvi meč dvije selekcije odigran prije dva dana u Petrovcu završen je bez pobjednika - 2:2.

Bonus video: