"Sveci" žele da promijene zvijezde

Ibrahimoviću ugovor ističe na ljeto, a izvori "Le Parisiena" tvrde da PSŽ neće 34-godišnjem Šveđaninu ponuditi novi, već da je vlasnik kluba, Naser Al Helaifi, već krenuo pregovore oko angažovanja Portugalca iz Real Madrida
0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.12.2015. 09:54h

Zlatan Ibrahimović od ljeta 2016. godine neće biti najbolji igrač Pari Sen Žermena?! Francuski "Le Parisien" tvrdi da fantastični Šveđanin od ljeta uopšte i neće biti igrač "svetaca".

Umjesto nevjerovatnog Šveđanina, PSŽ želi da angažuje nevjerovatnog Portugalca, Kristijana Ronalda.

Ibrahimoviću ugovor ističe na ljeto, a izvori "Le Parisiena" tvrde da PSŽ neće 34-godišnjem Šveđaninu ponuditi novi, već da je vlasnik kluba, Naser Al Helaifi, već krenuo pregovore oko angažovanja Portugalca iz Real Madrida.

Ovaj francuski dnevnik tvrdi da je u svom naumu, Al Helaifi spreman na basnoslovnu platu trostrukom osvajaču Zlatne lopte, Kristijanu Ronaldu.

A Ibrahimović ima šest mejseci da u PSŽ-u ispuni san - osvoji Ligu šampiona. Ostale klupske trofeje ima u prebogatoj riznici, a u 11 nastupa u najjačoj francuskoj ligi ove sezone je postigao deset golova i imao je šest asistencija. Ibrahimović je prvi igrač u istoriji pet najjačih liga da je u deset uzastopnih sezona postigao minumum deset pogodaka.

Bonus video: