Mihajlović: Da nastavimo u ovom ritmu i uvedemo Milan u LŠ

1 komentar(a)
Mario Baloteli i Siniša Mihajlović, Foto: Reuters
Mario Baloteli i Siniša Mihajlović, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.11.2015. 13:40h

Trener Milana Siniša Mihajlović vjeruje da "rosoneri" imaju kvalitet da završe među najbolja tri tima u Seriji A i poslije dvije godine pauze vrate se u Ligu šampiona.

"Poslije utakmice protiv Napolija osvajali smo u prosjeku dva boda po meču. Ubijeđen sam da možemo da nastavimo u ovom ritmu i na kraju dođemo do mjesta koje vodi u Ligu šampiona. Poslije završetka prvog dijela sezone, očekuju nas direktni dueli sa konkurentima za visok plasman i siguran sam da možemo da budemo uspješni", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije uoči sjutrašnjeg meča sa Sampdorijom u Seriji A.

Temperamentni srpski trener odbacio je navode da ekipi nedostaje karakter.

"Ne mogu stvari iznenada da se okrenu. Promjenili smo mnogo igrača, stil igre i još se prilagođavamo na sve. Uvijek gubimo kada primimo prvi gol? To nije problem karaktera. Možemo da kada prvi primimo gol preokrenemo rezultat, ali u nekim mečevima nismo imali sreće", zaključio je bivši selektor Srbije.

Fudbaleri Milana nalaze se na sedmom mjestu na tabeli italijanskog šampionata sa 20 bodova, osam manje od trećeplasirane Fiorentine.

Bonus video: