Mateus: Tihi rat Levandovskog i Robena

"Lako može da se vidi da nešto ne štima između dva fudbalera. Moraju da riješe stvar i odu na pivo, koje bi trebalo da plati Roben", rekao je Mateus
1 komentar(a)
Roben, Foto: Beta/AP
Roben, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.11.2015. 13:26h

Legenda Bajerna Lotar Mateus izjavio je da i pored odličnih rezultata problem ekipi pravi to što su u tihoj svađi Arjen Roben i Robert Levandovski.

Levandovski je bio ljut na Holanđanina, jer u pobjedi nad Štutgartom (4:0) u nekoliko situacija nije htio da mu asistira, iako se nalazio u povoljnim pozicijama.

"Vidim potencijalni izvor prijetnje za tim u napadačkoj liniji. Levandovski nastavlja da doliva ulje na vatru jer često ulazi u diskusiju sa Robenom, čiji sebični stav ruši međusobno povjerenje. Lako može da se vidi da nešto ne štima između dva fudbalera. Moraju da riješe stvar i odu na pivo, koje bi trebalo da plati Roben", rekao je Mateus.

Roben je odbacio spekulacije da nema dobar odnos sa Levandovskim, dok je trener Bavaraca Pep Gvardiola stao u njegovu odbranu.

Gigant iz Minhena bilježi odlične rezultate u svim takmičenjima ove sezone pošto je ubjedljivo prvi u Bundesligi, dok je u Ligi šampiona obezbijedio prolaz u osminu finala.

Bonus video: