U Budvi sastanak regionalnih fudbalskih saveza

65 pregleda 4 komentar(a)
Dejan Savićević, Foto: Zoran Đurić
Dejan Savićević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.11.2015. 12:17h

Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) u petak u Budvi biće domaćin trećeg sastanka rukovodilaca regionalnih fudbalskih saveza, saopšteno je iz te asocijacije.

Biće to treći sastanak, nakon Ljubljane i Opatije, na kojem će o aktuelnim fudbalskim temama razgovarati predstavnici fudbalskih saveza Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

Najavljeno je da će na sastanku u Budvi prisustvovati i predsjednici i generalni sekretari fudbalskih saveza Albanije, Bugarske, Grčke, Kipra i Rumunije.

Evropsku fudbalsku asocijaciju (UEFA) predstavljaće rukovodilac odjeljenja za saradnju sa nacionalnim savezima Zoran Laković.

"Na sastanku će se razgovarati o aktuelnim temama iz Svjetske i Evropske fudbalske asocijacije, regionalnoj saradnji sa posebnim osvrtom na razmjenu iskustava iz trenerske oblasti, bezbjednosti i pravne regulative. Predviđeno je da se tokom sastanka razgovara i o regionalnoj ligi i odigravanju utakmica između reprezentativnih selekcija tih saveza", piše u saopštenju objevljenom na zvaničnom sajtu FSCG.

Sastanku će, između ostalih, prisustvovati predsjednik FSCG Dejan Savićević, te čelni ljudi fudbalskih saveza Hrvatske i Srbije Davor Šuker i Tomislav Karadžić.

Bonus video: