Anćeloti: Da li bih se vratio u Real? Bih, kao u PSŽ i Čelsi

„Dobro sam se osjećao u sva tri kluba. Ali, rekao sam i ranije da neću nikoga trenirati do kraja ove sezone i ostajem pri toj odluci. Već sam odbio nekoliko ponuda“, rekao je Karleto
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.11.2015. 10:49h

Karlo Anćeloti je bez posla otkada je dobio otkaz u Real Madridu i čim se učini da bi mjesto u nekom velikom klubu moglo da se otvori, mediji odmah povežu trostrukog prvaka Evrope sa tim.

Tako je, zanimljivo, i sada kada se ljulja stolica Rafaelu Benitesu, pa je Italijan na Radiju RAI odgovarao na pitanje da li bi se vratio u Real.

„Zašto da ne“, odgovorio je pitanjem Karleto. „Bih, kao i u PSŽ, ili Čelsi. Dobro sam se osjećao u sva tri kluba. Ali, rekao sam i ranije da neću nikoga trenirati do kraja ove sezone i ostajem pri toj odluci. Već sam odbio nekoliko ponuda“.

Bivši trener „merengesa“ je branio svog nasljednika na klupi najvećeg kluba na svijetu i negirao da se Florentino Peres miješa u sastavljanje tima.

„I za mene se pričalo da u tim stavljam igrače za koje mi to kaže Florentino, ali je činjenica da svaki trener u Realu sam bira tim. Pričao sam prošle sedmice sa Kristijanom, ništa nisam čuo o njegovom lošem odnosu sa Benitesom“.

Anćeloti je prokomentarisao izdanje Reala u porazu od Barselone (0:4).

„Ne bih pričao o krizi Real Madrida. Na toj utakmici je patio sa pritiskom na polovini rivala. Teško mi je, ipak, da presuđujem kada sam tako daleko od svega“, zaključio je čovjek koji je donio „desimu“ na „Santjago Bernabeu“.

Bonus video: