Poketino: Jedna od najboljih utakmica u sezoni

“Veoma sam zadovoljan igrom i mojim fudbalerima. Čestitam im, ovo je bila sjajna utakmica i svi smo veoma ponosni”, rekao je Poketino za BBC
0 komentar(a)
Slaven Bilić i Maurisio Poketino, Foto: Reuters
Slaven Bilić i Maurisio Poketino, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.11.2015. 21:16h

Trener fudbalera Totenhema Marusio Poketino rekao je da je njegova ekipa u današnjoj pobjedi nad Vest Hemom (4:1), odigrala jednu od najboljih utakmica u sezoni.

Totenhem je na “Vajt Hart Lejnu” slavio sa 4:1 i izjednačio klupski rekord od 12 uzastopnih prvenstvenih utakmica bez poraza.

“Veoma sam zadovoljan igrom i mojim fudbalerima. Čestitam im, ovo je bila sjajna utakmica i svi smo veoma ponosni. Mislim da je ovo jedna od naših najboljih utakmica u sezoni. Ovo je velik korak naprijed, primjer kako želimo da igramo u budućnosti”, rekao je Poketino za BBC.

U četvrtoj pobedi u posljednjih pet utakmica u svim takmičenjima dvostruki strijelac bio je Hari Kejn, a golove su još postigli Tobi Alderveireld i Kajl Voker. Jedini gol za Vest Hem postigao je Manuel Lansini.

“Mi smo najmlađa ekipa u Premijer ligi, ali ne radi se o godinama već o samopouzdanju. Ovakvu utakmicu odigrate kada cio tim vjeruje u sebe”, rekao je Poketino.

Trener Vest Hema Slaven Bilić rekao je da je njegova ekipa mogla i ubjedljivije da izgubi.

“Pošteno je reći da rezultat odgovara igri, bili su bolji od nas. Pomalo smo bili u šoku kada smo primili gol, a oni su se podigli”, rekao je Bilić.

“Igrali smo veoma loše, ali i oni su igrali zaista dobro i moramo to da priznamo. Igrali su više timski. Više su željeli pobjedu”, dodao je Bilić.

Poslije 13 kola u Premijer ligi, Totenhem je peti na tabeli sa 24 boda, a Vest Hem zauzima 6. mjesto sa tri manje.

Bonus video: