Grof odbio platu od milion eura u Rusiji

Božovića je kontaktirao Rubin iz Kazanja, ali je trener Crvene zvezde odbacio mogućnost da napusti "crveno-bijele"
12 komentar(a)
Miodrag Božović i Zvezdan Terzić, Foto: Beta
Miodrag Božović i Zvezdan Terzić, Foto: Beta
Ažurirano: 19.11.2015. 12:19h

Crnogorski trener Miodrag Grof Božović odbio je da se vrati u Rusiju, uprkos basnoslovnoj ponudi objavio je beogradski "Sport". Prema izvorima tih novina Božovića je kontaktirao Rubin iz Kazanja, ali je trener Crvene zvezde odbacio mogućnost da napusti "crveno-bijele".

Navodno je Rubin, koji je na tri boda od zone ispadanja u ruskoj Premijer ligi, ponudio Božoviću godišnju platu od milion eura.

Božović je već tokom ove sezone, u kojoj je na najboljem putu da sa Zvezdom osvoji titulu, govorio da njegov klub nema novca ni za kafu ali da, uprkos tome, nikada nije bio srećniji.

Osim toga, poznata je davnašnja Grofova želja da bude trener Budućnosti i Zvezde. Sa "plavima" je bio jesenji prvak, a u Zvezdi ima podršku za mnogo više.

Rubin ne krije da je kontaktirao nekoliko trenera, među kojima je bilo i ponuda trenerima iz inostranstva, mada...

"Mi i dalje vodimo razgovore i kontaktiramo stručnjake koji su nam interesantni. Mada, ne žurimo nikuda, jer se radi o veoma važnom koraku za klub. Imamo svoje favorite, ali ne bismo govorili o imenima. Tačno je da među kandidatima ima i trenera iz inostranstva, ali i iz Rusije. Možda i ne promijenimo trenera. Fudbal je nepredvidiv i možda Valerij Čalij uspije da zadrži posao", naglasio je Iljgiz Fahrijev, generalni direktor Rubina.

Ukrajinski trener Čalij uspio je da dobije dvije posljednje utalkmice u prvenstvu i izvede Rubin iz zone ispadanja.

Bonus video: