LIBAN SLAVIO U SKOPLJU, SAMO PET DANA NAKON DEBAKLA CRNE GORE

Radulović pokazao da Makedonci nisu bauk

Makedonci su igrali u sličnom sastavu u kojem su prije pet dana deklasirali Crnu Goru i potpisali odlazak Branka Brnovića.
10 komentar(a)
Miodrag Radulović, Foto: Vijesti
Miodrag Radulović, Foto: Vijesti
Ažurirano: 17.11.2015. 14:08h

Na nacionalnoj areni "Filip II makedonski", tamo gdje je Crna Gora u četvrtak veče primila četiri komada, danas je slavio - Liban.

Azijska selekcija koju sa klupe predvodi crnogorski trener Miodrag Radulović iznenadila je Makedonce i slavila u prijateljskom meču u Skoplju sa 1:0.

Jedini gol za "četinare" postigao je Oumaru u 47. minutu.

Makedonci su igrali u gotovo istom sastavu u kojem su prije pet dana deklasirali Crnu Goru i potpisali odlazak Branka Brnovića. Nedostajao je samo vezista Ibraimi, svi ostali su bili tu, čak i napadač Palerma Aleksandar Trajkovski, autor het-trika protiv naše reprezentacije. On je igrao cijeli meč, ali nije uspio da zatrese mrežu Libana.

Poraz od azijske selekcije vjerovatno će spustiti Makedonce na zemlju nakon šokantne pobjede nad Crnom Gorom, koju nisu očekivali ni najveći optimisti u Skoplju nakon užasnog kvalifikacionog ciklusa, u kojem je čak i Luksemburg osvojio više bodova.

Trijumf Libana u Skoplju samo pet dana nakon crnogorskog debekla je, nažalost, još jedna potvrda u kakvom je trenutno stanju naša reprezentacija.

Pobjeda "četinara", bez obzira na prijateljski karakter meča, pokazala je da Miodrag Radulović radi dobar posao u Bejrutu.

Preporučujemo za Vas