Feguli na meti velikana

Feguliju na ljeto ističe ugovor, a u svoje redove žele da ga dovedu Čelsi, Mančester junajted, Liverpul, Totenhem, Pari Sen Žermen, Inter, Roma i Fenerbahče
0 komentar(a)
Sofijan Feguli, Foto: Valenciacf.com
Sofijan Feguli, Foto: Valenciacf.com
Ažurirano: 16.11.2015. 13:49h

Zimski prelazni rok se polako bliži, sa njim i strepnja čelnika Valensije.

Jednom od najboljih igrača „slijepih miševa”, Sofijanu Feguliju, ugovor ističe na ljeto, pa bi već od 1. januara mogao da pregovara sa zainteresovanim timovima i na kraju sezone bez obeštećenja napusti „Mestalju”.

Alžirski reprezentativac je privukao ogromnu pažnju brojnih evropskih velikana. Prema pisanju lokalnog lista „Superdeporte”, koji je poslovično dobro upoznat sa dešavanjima na „Mestalji”, Feguli je na meti Čelsija, Mančester junajteda, Liverpula, Totenhema, Pari Sen Žermena, Intera, Rome i Fenerbahčea.

Turski list „Fanatik” piše da je Fener već kontaktirao Fegulija i ponudio mu petogodišnji ugovor vredan četiri miliona eura po sezoni, ali „Superdeporte” otkriva da će se trka za Fegulijev potpis voditi između Čelsija, Junajteda, PSŽ-a i Intera.

Alžirac je već u startu otpisao Totenhem i Romu, pošto smatra da zaslužuje da zaigra u klubu iz višeg ranga.

Ali, Fegulijevi menadžeri ostavili su određeni prostor i za nastavak saradnje sa Valensijom, koja jednom od najboljih igrača još nije predstavila konkretnu ponudu...

Bonus video: