Anćeloti: Volio bih u Englesku, ali čekam narednu sezonu

“Čelsi je navikao da se bori na najvišem nivou. Igrači su izgubili malo samopouzdanja i odmah su stigli loši rezultati. Polako mogu da izađu iz te situacije, a mislim da je Murinjo pravi čovjek da to uradi. Zna stanje u kojem su igrači, klub je napravio pravu odluku time što ga ja zadržao”, rekao je italijanski stručnjak
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.11.2015. 11:14h

Engleski mediji već sedmicama pišu da je moguće da Karlo Anćeloti zamijeni Žozea Murinja u Čelsiju, ali je slavni trener spustio loptu.

Čovjek koji je dva puta bio šampion Evrope sa Milanom, a jednom sa Real Madridom, priznao je da bi volio da se vrati u Englesku, ali tek od naredne sezone. Usput, poručio je da je Murinjo pravi čovjek za Čelsi.

“Imao sam odlična iskustva u Engleskoj i Francuskoj. Najvažnije je da nađem dobar klub, a ako to bude u Engleskoj, još bolje. Ali, sigurno je da neću pruzeti bilo koji klub do kraja sezone”, rekao je Karleto za BBC Radio 5.

Italijanski strateg je prokomentarisao postranje kluba koji je vodio od 2009. do 2011. godine.

“Čelsi je navikao da se bori na najvišem nivou. Igrači su izgubili malo samopouzdanja i odmah su stigli loši rezultati. Polako mogu da izađu iz te situacije, a mislim da je Murinjo pravi čovjek da to uradi. Zna stanje u kojem su igrači, klub je napravio pravu odluku time što ga ja zadržao”, zaključio je Anćeloti.

Bonus video: