Raul titulom završio karijeru

Imao sam nevjerovatnu godinu, ali sam prije tri mjeseca odlučio da završim karijeru i ovo je savršen način. Vrijeme je da odmorim. Ponosan sam na ono što sam uradio. Počinjem novi život, pomalo tužan, ali i srećan”, rekao je Raul
1 komentar(a)
Raul Gonsales, Foto: Reuters
Raul Gonsales, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.11.2015. 10:18h

Fudbaleri Njujork Kosmosa osvojili su titulu prvaka Sjevernoameričke fudbalske lige (NASL), predvođeni Raulom Gonsalesom.

Iako je junak pobjede u finalu nad Otavom (3:2) bio trostruki strijelac Gaston Seljerino, veteran iz Španije je bio u centru pažnje, jer mu je ovo bio posljednji meč u karijeri.

Legenda Reala se oprostila od fudbala i Kosmosa, koji je osvojio drugu titulu u posljednje tri sezone, a sedmu u istoriji.

“Imao sam nevjerovatnu godinu, ali sam prije tri mjeseca odlučio da završim karijeru i ovo je savršen način. Vrijeme je da odmorim. Ponosan sam na ono što sam uradio. Počinjem novi život, pomalo tužan, ali i srećan”, rekao je Raul.

On nije odbacio mogućnost povratka u Real Madrid, ovog puta u ulozi trenera.

“Oni su mi ponudili priliku da se vratim, nisam još odlučio. Znam da ću nastaviti da navijam za Real”, rekao je legendarni golgeter “kraljevskog kluba”, koji je videom na Jutjubu označio oproštaj slavnog kapitena.

Raul je u karijeri odigrao 932 utakmice za Real B, Real, Šalke, Al Sad i Kosmos i postigao 388 golova. Na 102 nastupa za Španiju dao je 44 pogotka.

Bonus video: