Bajern ponudio Gvardioli 24 miliona, najplaćenijem igraču 15

Bajern nudi Gvardioli novi dvogodišnji ugovor, prema kojem bi imao godišnju platu od 24 miliona eura godišnje, dok prema sadašnjem, koji ističe na ljeto, španski trener prima oko 19 miliona eura
0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.11.2015. 10:06h

Bajern igra najljepši fudbal na svijetu od starta sezone a svjetski mediji ne kriju oduševljenje u pohvalama i konstataciji da je bavarski gigant napokon usvojio fudbalsku filozofiju španskog trenera Pepa Gvardiole.

Zbog toga, ali i činjenice da Gvardiolu žele najbogatiji svjetski klubovi, Bajern je svom treneru ponudio produžetak ugovora po znatno povoljinijim uslovima.

Bajern nudi Gvardioli novi dvogodišnji ugovor, prema kojem bi imao godišnju platu od 24 miliona eura godišnje, dok prema sadašnjem, koji ističe na ljeto, španski trener prima oko 19 miliona eura.

A koliko je cijenjen Gvardiolin rad, potvrđuje podatak da je Bajern spremio novi ugovor za sjajnog napadača Tomasa Milera, koji je dao saglasnost da nastavi da igra u svom klubu. Miler će prema novom ugovoru koji će potpisati tokom ovog mjeseca do 2020. godine, godišnje zarađivati 15 miliona eura. Prethodnim ugovorom, kojim se obavezao do 2019. godine, MIler je primao 8,5 miliona eura. Novim ugovorom Miler će biti najplaćeniji igrač Bavaraca

Bonus video: