Partizan vraća Stojkovića?

50 pregleda 1 komentar(a)
Vladimir Stojković, Foto: Www.dailymaverick.co.za
Vladimir Stojković, Foto: Www.dailymaverick.co.za
Ažurirano: 11.11.2015. 11:24h

Partizan ove sezone ima velikih problema sa golmanima, Filip Kljajić i posebno Živko Živković se nisu proslavili do sada.

Zbog toga je novi sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev sprema “bombu” za zimski prelazni rok, želi da vrati Vladimira Stojkovića (32).

Za taj plan je, prema pisanju “Mozzartsporta”, dobio odobrenje čelnika kluba.

“Crno-bijeli” su spremni da Stojkoviću ponude četvorogodišnji ugovor i na taj način praktično obezbijede kvalitetno i dugotrajno rješenje među stativama, a sadašnjeg golmana Makabija iz Haife „veže“ za sebe maltene do kraja karijere.

Povoljna okolnost za “crno-bijele” je želja Stojkovića da u januaru napustiti Makabi iz Haife, poslije neuspješnog pokušaja produžetka saradnje.

Da bi transfer mogao da se realizuje potvrđuje i informacija da Stojković nema ništa protiv povratka u Beograd.

Stojković je u Partizan stigao pred kraj avgusta 2010. iz Sportinga neposredno poslije plasmana “parnog valjka” u Ligu šampiona.

Saradnja je najprije podrazumijevala jednogodišnju pozajmicu, ali pošto je golman odmah postao jedan od najvažnijih šrafova tima Aleksandra Stanojevića već u januaru 2011. je potpisao trogodišnji ugovor sa “crno-bijelima”.

Sa njima je osvojio tri titule prvaka i jedan Kup Srbije.

Poslije 145 utakmica za Partizan, Stojković je u januaru 2014. kao slobodan igrač prešao u grčki Ergotelis, šest mjeseci kasnije u Makabi iz Haife.

Bonus video: