Da trijumfom završimo godinu

"Kompletni smo, skoro svi igrači koji su odradili kvalifikacije igraće i protiv Makedonije", kazao je Vukčević
81 pregleda 7 komentar(a)
Fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Filip Roganović
Fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.11.2015. 17:57h

Nikola Vukčević je sve standardniji u nacionalnom timu - mladi vezista želi da naša reprezentacija trijumfom završi 2015. godinu.

"Nismo završili kvalifikacije za Evropsko prvenstvo kako smo planirali. Tačno, ovo jeste prijateljska utakmica, ali želimo da pobjedom završimo godinu. Daćemo sve od sebe da trijumfujemo u Skoplju. Kompletni smo, skoro svi igrači koji su odradili prethodne kvalifikacije će igrati i protiv Makedonije sjutra u Skoplju", rekao je Vukčević i nastavio:

"Ovim duelom na neki način počinju pripreme za naredni ciklus, a nadam se da će najiskusniji ostati i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji", kaže Vukčević.

Bivši kapiten Budućnosti je standardan u portugalskoj Bragi.

"U posljednjem meču nisam igrao, jer je bilo u planu da doputujem u Podgoricu, ali je bio otkazan let Frankfurt - Beograd. Ove godine sve ide kako treba, igramo odlično na oba fronta. U domaćem šampionatu smo trenutno treći, i cilj nam je da na kraju budemo među četiri najbolje ekipe. U Ligi Evrope imamo još dva meča, dovoljan nam je bod da prođemo u narednu fazu", istakao je Vukčević.

Bonus video: