Roben: Van Persi nije završio sa reprezentacijom

"Da li bih volio da se Robin vrati? Uopšte ne moramo da diskutujemo o tome. On je fantastičan napadač", rekao je as Bajerna
0 komentar(a)
Roben, Foto: Beta/AP
Roben, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.11.2015. 21:59h

Fudbaler Bajerna Arjen Roben rekao je da napadač Fenerbahčea Robin van Persi nije završio reprezentativnu karijeru, iako ga selektor Holandije Dani Blind nije pozvao za utakmice protiv Velsa i Nemačke.

Blind je odlučio da ne pozove Van Persija, koji otkako je napustio Mančester Junajted nikako ne može da uđe u prepoznatljivu formi.

"Da li bih volio da se Robin vrati? Uopšte ne moramo da diskutujemo o tome. On je fantastičan napadač. Odigrao je 101 utakmicu za Holandiju, postigao 50 golova i naš je najbolji strijelac svih vremena. Kada je zdrav i spreman doprinosi ekipi", rekao je Roben za "De Telegraf".

On je dodao da je poslao poruku podrške Van Persiju, koji je kao kapiten predvodio Holanđane do bronze na Svjetskom prventsvu u Brazilu prošle godine.

"Na selektoru je da procijeni da li je Robin u dobroj kondiciji ili formi. Da sam htio nešto da kažem, rekao bih mu u lice. Nisam ga još zvao, ali sam mu poslao poruku", rekao je Roben.

Bivši napadač Fejnorda, Arsenala i Junajteda je ove sezone postigao samo pet golova za Fenerbahče.

Bonus video: