Navijač Čelsija dobio otkaz zbog vrijeđanja pristalica Liverpula

“Čak i taj šljam od skauzerskog naroda, ti odvratni, užasni ljudi, znaju da je Murinjo najbolji menadžer na svijetu. Oni su uplašeni”, pričao je rasrđeni O'Konel nakon poraza Čelsija od Liverpula (1:3)
1 komentar(a)
Klajv O'Konel, Foto: Youtube screenshot
Klajv O'Konel, Foto: Youtube screenshot
Ažurirano: 09.11.2015. 15:04h

Bio je partner u poznatoj advokatskoj firmi “Goldberg Segala”, koja ga je na svom sajtu opisivala kao jednog od vodećih profesionalaca u svijetu za oblast osiguranja i reosiguranja.

A onda je otišao na “Stamford bridž”, razočarao se zbog poraza Čelsija od Liverpula i izrekao nekoliko stavova koji su odjednom srozali njegovu karijeru.

Klajv O'Konel je navijače Liverpula u izjavi za portal “Neek sports” nazvao skauzerskim šljamom i odmah dobio otkaz u “Goldberg Segali”!

U želji da odbrani Žozea Murinja svim silama, prešao je liniju...

“Čak i taj šljam od skauzerskog naroda, ti odvratni, užasni ljudi, znaju da je Murinjo najbolji menadžer na svijetu. Oni su uplašeni”, pričao je rasrđeni O'Konel.

Skauzeri je naziv za ljude iz Liverpula, nastao po dijalektu skaus, koji se govori u tom gradu i okolini.

O'Konel se kasnije pokajao zbog tih riječi, koje su obišle Veliku Britaniju, i pravdao se time da su ga ponijele emocije i izvinio se.

Ali, to nije bilo dovoljno za ljude u “Goldberg Segali”, koji su mu uručili otkaz putem videa objavljenog na Jutjubu.

“Komentari Klajva O’Konela su u potpunoj suprotnosti sa našim načelima. Njegove riječi su uvrjedljive i proste. To ponašanje ne priliči standardima do kojih držimo, zbog čega smo raskinuli partnerstvo sa gospodinom O’Konelom, što stupa na snagu odmah. Veoma smo ponosni na kulturu i dostojanstvo koje smo dugo gradili”, objavio je vodeći partner Rik Koen.

Bonus video: