Van Gal: Potrebno nam je brzo i kreativno krilo

“Sada na tim pozicijama igraju Džesi Lingard i Huan Mata, a oni nisu najbrža krila na svijetu”, rekao je Van Gal
2 komentar(a)
Van Gal, Foto: Reuters
Van Gal, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.11.2015. 09:06h

Luj van Gal je u dva prelazna roka potrošio preko 320 miliona eura, ali šoping na “Old trafordu” nikako da se završi.

Holandski stručnjak je poručio da mu je potrebno brzo i kreativno krilo i da će pokušati da dovede igrača takvih karakteristika već u januaru.

“Već sam piše puta u svojoj prvoj sezoni rekao da nam je neophodna brzina i kreativnost na krilima. Sada na tim pozicijama igraju Džesi Lingard i Huan Mata, a oni nisu najbrža krila na svijetu”, rekao je Van Gal.

Menadžer “crvenih đavola” je rekao da ima mnogo igrača koje bi doveo, ali da se još ne zna ko će stići na “Teatar snova”.

“Sve zavisi od toga koga ću moći da kupim. Volio bih da dovedem mnogo igrača, ali nisu svi na prodaji. Mnogo faktora igra ulogu. Dosta toga zavisi i od činjenice koliko će trajati oporavak Luka Šoa”. zaključio je Van Gal.

Britanski mediji su već počeli licitaciju i navode da se menadžeru Junajteda sviđaju Henrih Mhitarjan, Arjen Roben, Kristijano Ronaldo, Rijad Marez, Nolito, Sadio Mane, Nejmar, Jasin Braimi, Garet Bejl, Mohamed Salah, Hulk, promašaj ser Aleksa Fergusona Bebe, Felipe Anderson, Andrij Jarmolenko... Lista je duga, preduga.

Bonus video: