Zvezda demantovala da je falsifikovala Rajkovićev potpis

2 komentar(a)
Predrag Rajković, Foto: GOAL.COM
Predrag Rajković, Foto: GOAL.COM
Ažurirano: 07.11.2015. 12:06h

Fudbalski klub Crvena zvezda demantovao je danas medijske spekulacije da je falsifikovan potpis doskorašnjeg kapitena Predraga Rajkovića prilikom dobijanja evro-licence.

Zvezda je navodno pokušala da prevari Evropsku fubalsku uniju (UEFA) uz tvrdnju da sa golmanom Rajkovićem nije potpisan sporazum o reprogramu dugova.

"Ta informacija je apsolutna laž, zbog čega smo javnosti stavili na uvid ugovor koji je Rajković potpisao sa Crvenom zvezdom i iz koga se jasno vidi da ne postoji bilo kakav problem", navodi se u saopštenju crveno-bijelih.

Iz Zvezde poručuju da je ovo samo jedan u nizu pokušaja da se destabilizuje trenutno lider na tabeli.

"Zabrinjava besraman pokušaj urušavanja našeg kluba u trenutku kada sigurnim korakom korača ka šampionskoj tituli. Pošto je postalo očigledno da je Crvena zvezda kvalitetom dominantna u Srbiji, da je ubjedljivo najgledanija, da je postavila dobre temelje za budućnost, neki krugovi su spremni da idu do te mjere da nacionalnu instituciju, što naš klub bez pogovora jeste, bezočnim lažima diskredituju u

UEFA i time izazovu žestoku kaznu za naš klub".

Crvena zvezda ima dokaze kako radi i oni su u svakom trenutku na raspolaganju svim nadležnim fudbalskim organima, kako domaćim, tako i stranim.

"Sigurni smo da ćemo prebroditi sve prepreke i iz svega izaći još jači i moćniji, i da ćemo sljedeće godine igrati u Evropi, nadamo se u Ligi šampiona. Ovi koji žele da unište Crvenu zvezdu, očigledno su zaboravili moto najveće navijačke populacija na Balkanu: Sve prolazi, Zvezda traje", navodi se u saopštenju.

Rajković je krajm avgusta potpisao petogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva vrijedan tri miliona eura.

Bonus video: