Partizan kaznio igrače sa 30 odsto plate

6 komentar(a)
Valeri Božinov, Foto: B92.net
Valeri Božinov, Foto: B92.net
Ažurirano: 06.11.2015. 20:41h

U Partizanu je upaljen alarm. Nije uspjela šok terapija promjenom trenera, pa će čelnici odlučili da igrače udare „po džepu”, objavio je „Mozzart sport”.

Upravni odbor srpskog šampina će kazniti igrače oduzimanjem 30 odsto novembarske plate, a sve zbog loših rezultata u Superligi u minulom mjesecu.

U tom periodu ekipa je zabilježila tek jednu pobjedu na pet utakmica i za vodećom Crvenom zvezdom zaostaje 19 bodova.

Kazne se odnose na cio tim, kako na one koji su igrali, tako i fudbalere sa manjom minutaže, dok su najgore prošli bugarski internacionalaci Ivan Bandalovski i Valeri Božinov.

Uprava je njima dvojici žestoko zamjerila što su poslije poraza od Metalca zajedničku fotografiju, načinjenu na klupi za rezerve, okačili na društvene mreže.

Čelnici kluba iz Humske su to okarakterisali kao nepoštovanje prema klubu i kaznili su ih 50 odsto primanja za jedan mjesec.

To nije sve. Nezadovoljni kontinuirano lošim izdanjima ekipe, u Partizanu već razmišljaju da se na zimu zahvale na saradnji igračima koji u dosadašnjem toku sezone nisu opravdali očekivanja.

Prema sadašnjoj procjeni, najmanje sedmorica igrača iz aktuelnog igračkog kadra mogla bi da napuste Topčidersko brdo, a na njihovo mjesto da stignu novi.

I to u svakoj liniji tima, jer postoje nagovještaji da će „crno-bijeli” dovesti dvojicu štopera, jednog zadnjeg veznog, a možda i po jednog špica i golmana.

Bonus video: