Grof: Krašćemo struju sa okolnih bandera

3 komentar(a)
Miodrag Grof Božović, Foto: Betaphoto
Miodrag Grof Božović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 06.11.2015. 14:10h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Grof Božović rekao je danas da protiv Metalca očekuje nastavak pobjedonosne serije i poručio da neko isključenjem struje pokušava da destabilizuje klub.

"Očekujemo da nastavimo seriju u kojoj se nalazimo, iako Metalac nije lak zalogaj, što je pokazao protiv Partizana. Naša serija traje, jednom mora da se prekine, ali igramo na svom terenu, jača smo ekipa i to moramo da dokažemo", rekao je Božović na konferenciji za medije u svečanoj loži stadiona Rajko Mitić.

Obraćanje novinarima "preseljeno" je iz Medija centra, pošto je Zvezdi drugi put ove nedjelje isključena struja zbog dugovanja.

"Zvezda nije platila struju od osnivanja kluba, dug se vuče dugo. Kao da se neko zeza sa nama, neko pokušava da nas destabilizuje. Razmišljamo da neki od Teslinih izuma praktikujemo, prenosimo struju bežično. Razmišljamo da krademo sa okolnih bandera. Nemoguće je da baš pred konferenciju nestane struje, možda je kriv neki "banderaš", ali namjestićemo sami", u već prepoznatljivom stilu rekao je Božović.

Kada je u pitanju situacija sa strujom za meč sa Metalcem, Božović je rekao:

"Sve je moguće, ali mislim da do toga neće doći, samo nas čačkaju. Bilo bi najčudnije da u toku utakmice nestane struja, onda bismo svi morali da upalimo po svijeću. U prilici smo da napravimo nešto dobro, budemo jesenji prvaci i na kraju šampioni. Što bolje igramo i pobjeđujemo to se više priča o nama", poručio je Božović.

Utakmica 17. kola Superlige između Crvene zvezde i Metalca zakazana je za sjutra od 18 sati.

Bonus video: