Grci zamijenili Crnogorce sa Hrvatima pa ih skoro žive zapalili!

90 pregleda 0 komentar(a)
Crna Gora - Švedska navijači, Foto: Vijesti
Crna Gora - Švedska navijači, Foto: Vijesti
Ažurirano: 03.11.2015. 17:54h

Uoči sjutrašnjeg duela između Olimpijakosa i Dinama, u okviru 3. kola grupe F Lige šampiona, u Atini se dogodio incident, u kojem su se, po pisanju hrvatskih Sportskih novosti, našla četvorica državljana Crne Gore.

Izvještač hrvatskog lista iz Atine navodi da su grčki portali objavili priču kako su "četvorica navijača Dinama za dlaku izbjegla smrt nakon što ih je grupa huligana presrela u gradu, zaustavila taksi te u njega ubacila bengalke i dimne bombe"!

Prema informacijama Sportskih novosti, ne radi se o navijačima Dinama, već o četvorici državljana Crne Gore za koje su Grci mislili da su Hrvati.

Sportske novosti pišu da je u Larisi policija uhapsila 41 navijača Crvene zvezde koji su stigli u Pirej na ispomoć navijačima Olimpijakosa.

"I zato ne čudi savjet grčke policije delegaciji Dinama da se ne izlazi iz hotela ako se baš ne mora...Ispred hotela u kojem su smješteni Dinamovi igrači, ali i ispred onih u kojima je B tim odnosno delegacija kluba, primijetili smo veliki broj specijalnih policijskih snaga koje ništa ne prepuštaju slučaju. Tu će biti sve do četvrtka ujutro i odlaska iz Atine. A oglasila se i hrvatska policija. Iz MUP-a kažu da usko sarađuju s policijom iz Grčke, Srbije i Makedonije", navodi se, između ostalog, u tekstu.

Bonus video: