Makedonci objavili spisak za prijateljski meč sa Crnom Gorom

Duel Makedonije i Crne Gore se igra 12. novembra u Skoplju
1 komentar(a)
Igor Angelovski, Foto: Ekipa.mk
Igor Angelovski, Foto: Ekipa.mk
Ažurirano: 02.11.2015. 18:13h

Selektor Makedonije Igor Angelovski objavio je spisak igrača za prijateljski meč protiv Crne Gore, a tamošnji mediji navode da se na njemu nalaze provjerena imena.

Susret se igra 12. novembra u Skoplju, označiće početak ciklusa kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018, a Angelovski je pozvao 16 fudbalera, od kojih su četvorica iz domaće lige.

"Spisak je sastavljen od provjerenih igrača koji su nastupali u prethodnom periodu, zajedno sa nekoliko fudbalera koji su stigli iz mlade reprezentacije. Želimo da stvorimo homogenu ekipu, da bude spoj mladosti i iskustva", rekao je Angelovski i najavio povratak Gorana Pandeva u nacionalni tim:

"Pandev se vraća u reprezentaciju. Razgovarali smo i izrazio je spremnost da opet bude tu i da nas predvodi. Vjerujem da može mnogo da nam pomogne", kazao je Angelovski.

Na spisku Angelovskog, koji je na klupi nedavno zamijenio Ljubinka Drulovića, nalaze se:

Golmani: Stole Dimitrijevski (Granada/Španija), David Mitov Nilson (Norčeping/Švedska);

Odbrana: Danijel Mojsov (Adana/Turska), Vanče Šikov (Austrija Beč), Vladica Brdarovski (Vardar), Stefan Ristovski (Rijeka/Hrvatska), Leonard Žuta (Rijeka/Hrvatska);

Vezni red: Milovan Petrović (Rabotnički), Nikola Gligorov (Vardar), Ivan Tričkovski (Legija/Poljska), Ostoja Stjepanović (OFK Beograd), Agim Ibraimi (Maribor), Krste Velkovski (Sarajevo);

Napad: Ilija Nestorovski (Inter Zaprešić/Hrvatska), Blaže Ilijovski (Rabotnički), Aleksandar Trajkovski (Palermo).

Bonus video: