Benzema i Rodriges igraju protiv PSŽ-a?

Nakon odličnog početka sezone, francuskog napadača je “zakačio” tzv. FIFA virus, pošto se povrijedio u dresu “trikolora”, zbog čega je pauzirao tri sedmice. Kolumbijac, s druge strane, nije igrao od kraja avgusta
0 komentar(a)
Hames Rodriges, Foto: Reuters
Hames Rodriges, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.11.2015. 15:59h

Karim Benzema i Hames Rodriges bi mogli da zaigraju u sjutrašnjem derbiju protiv Pari Sen Žermena, otkrio je trener Reala Rafael Benites.

Nakon odličnog početka sezone, francuskog napadača je “zakačio” tzv. FIFA virus, pošto se povrijedio u dresu “trikolora”, zbog čega je pauzirao tri sedmice. Kolumbijac, s druge strane, nije igrao od kraja avgusta.

“Benzema se na vrijeme vraća za meč sa PSŽ-om, samo mu je potrebno samopouzdanje da izađe na teren. I Hames je na listi za meč, ali to ne znači da će biti u startnoj postavi, jer dugo nije igrao”, rekao je bivši trener Valensije, Liverpula, Intera, Čelsija i Napolija.

Rafa smatra da obračun sa “svecima” može da riješi Kristijano Ronaldo.

“PSŽ je među najboljim timovima u Evropi, u to nema sumnje. I mi igramo dobro, ali sam ubijeđen da ćemo biti još bolji. Želim da imam na raspolaganju najbolji tim kada se bude odlučivalo o titulama. Što se tiče Ronalda, on je izuzetno važan za nas. Nadam se da će to biti i sjutra i u mnogim godinama koje su ispred nas”, zaključio je Benites.

Bonus video: