Manćini na kraju sezone preuzima Čelsi?

Italijanski list piše da je Manćini ostvario kontakt sa londonskim klubom prije mjesec i da je jedan od kandidata da u junu naslijedi Žozea Murinja, ukoliko Portugalac ranije ne dobije otkaz
0 komentar(a)
Roberto Manćini, Foto: Beta/AP
Roberto Manćini, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.11.2015. 13:26h

Trener Intera Roberto Manćini mogao bi da se vrati na Ostrvo i na kraju sezone preuzme Čelsi, tvrdi “Korijere dela sera”.

Italijanski list piše da je Manćini ostvario kontakt sa londonskim klubom prije mjesec i da je jedan od kandidata da u junu naslijedi Žozea Murinja, ukoliko Portugalac ranije ne dobije otkaz.

Murinjo se nalazi pod velikim pritiskom, povećanim poslije poraza od Liverpula (3:1) i dobio je novu šansu da pobjedama u naredna dva meča, protiv kijevskog Dinama u Ligi sampiona i Stouka u Premijer ligi, sačuva posao.

Sa druge strane, Manćiniju ide znatno bolje jer se nalazi na diobi 1. mjesta u Seriji A sa Fiorentinom, ali je oduvijek pričao kako se najbolje osjeća u Engleskoj.

Upravo je tamo za tri godine sa Mančester sitijem osvojio titulu, FA kup i Komjuniti šild, poslije čega je vodio Galatasaraj, a potom se i vratio u Inter.

Bonus video: