Tevesova Boka osvojila titulu

Teves i drugovi imaju šansu da osvoje i duplu krunu, pošto u 1.10 časova u noći između srijede i četvrtka po našem vremenu igraju finale Kupa Argentine sa Rosario sentralom
0 komentar(a)
Karlos Teves i Rodrigo Betankur, Foto: Reuters
Karlos Teves i Rodrigo Betankur, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.11.2015. 09:38h

Fudbaleri Boke juniors, predvođeni idolom navijača Karlosom Tevesom, pobjedom nad Tigreom osvojili su titulu u Argentini kolo prije kraja.

Boka je na čuvenoj „Bombonjeri” slavila sa 1:0 pogotkom defanzivca Fabijana Monsona u 42. minutu.

"Osvajao sam titule na mnogim mjestima, ali ništa ne može da se poredi sa ovim. Od sada ćete gledati novu Boku", poručio je navijačima oduševljeni Apač.

Ovim trijumfom „plavo-zlatni” su stekli nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na San Lorenco i tako stigli do 31. titule prvaka, a jedino njihov najveći rival River Plata ima više - 36.

Teves i drugovi imaju šansu da osvoje i duplu krunu, pošto u 1.10 časova u noći između srijede i četvrtka po našem vremenu igraju finale Kupa Argentine sa Rosario sentralom.

Boka je osvojila prvu titulu od 2011. godine, a presudan je bio povratak odličnog napadača, koji je zanemario činjenicu da ima još godinu ugovora sa Juventusom i pristao na veliko smanjenje plate da se vrati kući.

Sa njim je tim Rodolfa Aruabarene upisao 11 pobjeda u 14 mečeva i bajka je kompletirana slavljem na prepunoj „Bombonjeri” i na ulicama Buenos Ajresa...

Bonus video: