Neizvjesna Murinjova budućnost u Čelsiju

„Sandej miror” citira izvore u Portugaliji i ističe da je Murinjio „na ivici” i da bi mogao da bude otpušten prije utakmice Lige šampiona u srijedu na „Stamford bridžu” protiv Dinama iz Kijeva
1 komentar(a)
Žoze Murinjo i asistenti, Foto: Reuters
Žoze Murinjo i asistenti, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.11.2015. 18:09h

Neizvjesna je budućnost Portugalca Žozea Murinja na kormilu Čelsija, poslije još jednog u seriji poraza, u subotu protiv Liverpula, prenosi agencija AFP ocjenu britanskih medija.

Poraz od 3:1 na svom terenu, šesti u 11 ligaških utakmica, ostavio je Čelsi blizu zone ispadanja.

„Sandej miror” citira izvore u Portugaliji i ističe da je Murinjio „na ivici” i da bi mogao da bude otpušten prije utakmice Lige šampiona u srijedu na „Stamford bridžu” protiv Dinama iz Kijeva, dok “San” tvrdi da Portugalac ima još dvije utakmice „fore” da sačuva posao.

„Indipendent” smatra da je Murinju dat rok do kraja novembra da vrati Čelsi na pravi kolosjek.

Murinjo je poslije poraza od Liverpula rekao da se ne plaši za svoj posao i da očekuje da mu vlasnik kluba Roman Abramovič da još vremena za oporavak tima.

Čelsi je prošlog mjeseca dao puno poverenje Murinju da vodi tim, ali je od tada klub zabilježio svega jednu pobjedu u pet utakmica, a Stouk ga je zaustavio u odbrani trofeja u Liga kupu.

Ipak, navijači izgleda da i dalje daju punu podršku Murinju, sudeći po skandiranju njegovog imena na meču u subotu.

„Navijači nisu glupi. Oni znaju koliko se moji igrači i ja trudimo”, rekao je Murinjo, koji se vratio na klupu Čelsija 2013. i prošle sezone doveo tim do titule prvaka Engleske i Liga kupa.

Bonus video: