Lovćen smijenio Halilovića, Đukanović novi trener

83 pregleda 4 komentar(a)
Dragan Đukanović, Foto: Fklovcen.me
Dragan Đukanović, Foto: Fklovcen.me
Ažurirano: 24.10.2015. 15:11h

Slobodan Halilović je platio ceh zbog loših rezultata Lovćena - uprava cetinjskog kluba je, naime, danas smijenila dosadašnjeg šefa stručnog štaba i na njegovo mjesto dovela Dragana Đukanovića.

Osim Halilovića, smijenjen je i njegov stručni štab, trener Radovan Kavaja, te pomoćnici Nikola Milanović i Petar Kasom.

Đukanoviću će u radu pomagati pomoćnik, nekadašnji saigrač i trener omladinskog tima Nebojša Vojvodić i trener golmana Dragan Drašković.

"Sigurno da situacija nije sjajna. Lovćen je u jednoj jako teškoj poziciji na tabeli, ali da ne vjerujem da ne bih mogao nešto da promijenim ne bih ni dolazio. Očekujem da ćemo napraviti jedan pozitivan rezultat u narednih par utakmica. Ono što je sigurno jeste da ova ekipa ima kvalitet, a koji su razlozi što nije imala bolje rezultate ne znam i ne ulazim u to. Vjerujem u ovu ekipu i nadam se da ću sa svojim saradnicima izvući maksimum", kazao je Đukanović, kopji se danas upoznao sa ekipom.

Đukanović u igračkoj karijeri, između ostalih, branio boje OFK Beograda, Mogrena, Etnikosa, Ofija, Omonije...

"Trenerski posao u Lovćenu biće prvi ozbiljniji za Đukanovića, koji je radio i na Bangladešu u jednom od tamošnjih klubova", navodi se u saopštenju Lovćena.

Halilović, koji je na Cetinje stigao ljetos, ostavio je Lovćen na pretposljednjem mjestu na tabeli Telekom Prve lige, sa devet bodova, odnosno sa skorom od dvije pobjede, tri remija i šest poraza.

Đukanović će na klupi Lovćena debitovati u ponedjeljak, u Kotoru, protiv Bokelja.

Bonus video: