Anćeloti: Arsenal će ispasti iz Lige šampiona

"Arsenal je u prvom kolu Lige šampiona potcijenio Dinamo, i zbog toga će ispasti", kazao je Anćeloti, trostruki prvak Evrope.
0 komentar(a)
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.10.2015. 12:06h

Proslavljeni italijanski trener Karlo Anćeloti dao je intervju sajtu "Goal.com" u kojem je između ostalog komentarisao ovosezonske partije Arsenala.

"Tobdžije" su na konopcima u Ligi šampiona, gdje nakon senzacionalih poraza od Dinama iz Zagreba i Olimpijakosa večeras moraju da se vade na Bajern, dok u Premijer ligi stoje puno bolje - trenutno su na dva boda od vodećeg Mančester sitija.

"Arsenal je u prvom kolu Lige šampiona potcijenio Dinamo, i zbog toga će ispasti", kazao je Anćeloti, trostruki prvak Evrope.

"Dinamo nije imao pobjedu u Ligi šampiona toliko godina i to je poremetilo koncentraciju Arsenala. Ne mislim da je samo Arsene Venger potcijenio Dinamo, to su napravili i igrači", dodao je Italijan.

Nakon poraza od Dinama, stigao je i poraz od Olimpijakosa. Još bolniji - jer se dogodio usred Londona.

"Arsenal je praktično ispao jer sada dva puta igra protiv Bajerna. Za mene je Bajern favorit. Arsenal jednostavno mora da osvoji bodove protiv Bajerna, a to će biti jako teško."

Premijer liga je druga priča - za sada...

"Vidjeli smo protiv Mančester junajteda kako Arsenal može da bude ubojit. Zadivljen sam brzinom Aleksisa Sančesa, Tea Volkota i Mesuta Ozila. Oni mogu da naprave probleme svakoj odbrani", zaključio je nekadašnji trener Parme, Juventusa, Milana, Čelsija, Pari Sen Žermena i Reala.

Bonus video: