Venger: Bajern ima slabosti

„Svaki tim ima slabosti. Ako želite da kažem koje su Bajernove, to neću da uradim”, istakao je francuski strateg
1 komentar(a)
Arsen Venger, Foto: Beta/AP
Arsen Venger, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.10.2015. 14:47h

U grupi u kojoj se očekivalo da sve bude jasno, jedan favorit je već na granici eliminacije i mora da se vadi protiv drugog - Arsenal sjutra na „Emirejtsu” mora da pobijedi Bajern ili će već polako moći da se oprašta od Lige šampiona.

„Tobdžije” su senzacionalno izgubile od Dinama u Zagrebu i Olimpijakosa u Londonu, pa im odgovara samo trijumf nad Bavarcima.

A Arsen Venger, koji provodi 20. sezonu na klupi Arsenala, vjeruje da njegov tim može da ispuni cilj.

„Možemo da budemo kritikovani da nismo dovoljno ozbiljno shvatili prve dvije utakmice u Ligi šampiona, ali protiv Bajerna to sigurno neće biti slučaj. Znamo da igramo protiv top kluba i svi će biti maksimalno fokusirani”.

„Samouvjereni smo, jer smo i ranije igrali sa velikim timom Bajerna, makar jednako dobrim kao što je ovaj sada i savladali ga. To je bila ekipa koja je osvojila triplu krunu, sa Riberijem i Robenom u punoj snazi, sa Krosom, Švajnštajgerom i Milerom”, aludirao je Venger na pobjedu na “Alijanc areni” (2:0) u revanšu osmine finala u sezoni 2012/2013.

Iskusni Francuz je poručio da nema perfektne ekipe.

„Svaki tim ima slabosti. Ako želite da kažem koje su Bajernove, to neću da uradim, ali ponavljam da nema ekipe koja nema slabu tačku. Želimo da se dobro branimo i napadamo, te da postignemo prvi gol. To je izuzetno bitno u ovako velikim utakmicama”, zaključio je Venger.

Bonus video: