Arsenal traži iskupljenje protiv Bajerna

Arsenal ima dva poraza, prvi od Dinama u Zagrebu, a potom i u uzbudljivoj utakmici u Londonu protiv Olimpijakosa. Bajern je, s druge strane, impresivno počeo, sa dvije pobjede uz osam datih i bez primljenog gola.
1 komentar(a)
Aleks Okslejd-Čembrlen Arsenal, Foto: Beta/AP
Aleks Okslejd-Čembrlen Arsenal, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.10.2015. 12:19h

Fudbaleri Arsenala imaće težak zadatak da ostanu u igri za plasman u drugu fazu Lige šampiona, pošto će u 3. kolu grupe F dočekati Bajern.

Arsenal ima dva poraza, prvi od Dinama u Zagrebu, a potom i u uzbudljivoj utakmici u Londonu protiv Olimpijakosa.

Bajern je, s druge strane, impresivno počeo, sa dvije pobjede uz osam datih i bez primljenog gola.

Dinamo i Olimpijakos imaju po tri boda, a u Zagrebu će obje ekipe pokušati da eventualnim trijumfom naprave važan korak ka osmini finala.

Fudbaleri Zenita pokušaće da nastave sa dobrim rezultatima u Ligi šampiona, kako bi se iskupili za lošu formu u ruskom prvenstvu.

Zenit će dočekati francuski Lion, u utakmici u kojoj bi pobjedom došao na korak od plasmana u narednu fazu. Kada je riječ o ruskom šampionatu, tim iz Sankt Peterburga ima 10 bodova manje od vodećeg CSKA.

Ruski klub ima dvije pobede u prva dva kola Lige šampiona i biće favorit protiv Francuza, koji imaju samo bod u grupi H, a u nacionalnom prvenstvu su šesti.

Valensija će u istoj grupi protiv Genta pokušati da održi korak za Zenitom, koji joj bježi tri boda.

Najneizvjesnije je u grupi E, gde Bjarselona vodi sa četiri boda, Bajer Leverkuzen i BATE imaju po tri, a Roma jedan.

Roma će pokušati da zabilježi važnu pobjedu na gostovanju u Leverkuzenu i tako ostane u igri za plasman, dok će Barselona imati lakši zadatak u Belorusiji.

Čelsi je loše počeo u Premijer ligi, a i u Ligi šampiona nije mnogo bolji, jer je u prošlom kolu izgubio od Porta. Novi izazov predstavljaće Dinamo, kojem će ekipa Žozea Murinja gostovati u Kijevu.

Porto će nakon velike pobjede pokušati da potvrdi dobru formu utakmicom sa Makabijem na svom terenu.

Sve utakmice trećeg kola igraće se sjutra od 20.45 časova.

Bonus video: