Jovetić: Ovo je moje najbolje izdanje u dresu Intera

„Dobili smo derbi protiv Milana, remizirali sa Juveom, a mogli smo da osvojimo tri boda. Sada smo drugi i moramo da se vratimo na pobjednički put, jer nismo dobili posljednje tri utakmice”. rekao je Jo-Jo
4 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.10.2015. 13:14h

Roberto Manćini je poslije Derbija Italije kao najboljeg igrača meča označio Stevana Jovetića i rekao da je odigrao perfektno, pogotovo u prvom poluvremenu.

Dan nakon trenera, i crnogorski reprezentativac je poručio da je zadovoljan izdanjem protiv Juventusa, koje je ocijenio najboljim otkada je postao igrač Intera.

„Ovo mi je bio najbolji meč u dresu Intera. Bio sam u igri tokom čitavog meča, falio mi je samo gol”, rekao je Joveta za „Inter Channel”.

Inter nije slavio u posljednja tri meča, a protiv Juventusa je propustio priliku da se vrati na 1. mjesto Serije A. Svi na “Đuzepe Meaci” se, ipak, nadaju da će ove sezone biti konkurenti za titulu.

„Dobili smo derbi protiv Milana, remizirali sa Juveom, a mogli smo da osvojimo tri boda. Sada smo drugi i moramo da se vratimo na pobjednički put, jer nismo dobili posljednje tri utakmice”. zaključio je Jo-Jo.

Bonus video: