Falkaova baba kritikuje Van Gala i Murinja

„U početku je igrao dosta, ali u ovih 10-15 minuta koliko sada dobija ne može da uradi ništa. Teško mu je, jer mora da dobije više vremena da radi ono što najbolje zna”, rekla je baba Dona
2 komentar(a)
Radamel Falkao, Foto: Reuters
Radamel Falkao, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.10.2015. 10:59h

To može samo u Južnoj Americi - novinar dnevnog lista „Universal” iz Kartahene je za mišljenje o lošim igrama Radamela Falkaoa u Čelsiju pitao njegovu babu!

I, dobio je odgovor koji je zaslužio pažnju svjetskih medija - gospođa koja se zove Dona Denis King Garsija je za slaba izdanja svog unuka nakon oporavka od povrede okrivila Luja van Gala i Žozea Murinja.

„Ne razumijem šta se desilo. Poslije povrede koju je doživio prošle godine, Radamel je pokušao da se vrati i odigrao je nekoliko dobrih utakmica, ali treneri nisu bili pošteni prema njemu”.

„Morate da mu ukažete povjerenje, jer samo tako može da se vrati na nivo na kojem je bio prije povrede. U početku je igrao dosta, ali u ovih 10-15 minuta koliko sada dobija ne može da uradi ništa. Teško mu je, jer mora da dobije više vremena da radi ono što najbolje zna”, rekla je baba Dona.

Bonus video: