POŠTUJE KOLEGU

Anćeloti: Volim Mihajlovića, njegov pristup, njegov karakter

2 komentar(a)
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.02.2019. 10:11h

Italijanski fudbalski trener Karlo Anćeloti rekao je danas da vjeruje u Sinišu Mihajlovića i u to da on može da donese dobro ekipi Milana.

"Ja zaista volim Mihajlovića, njegov pristup, njegov karakter. On je trener koji će biti dobar za Milan", rekao je Anćeloti za italijanske medije.

"U ovom trenutku ima probleme koje treba da riješi. Milan mora da nađe svoj identitet. Doveli su dobre igrače i ja bih malo sačekao prije nego što donesem zaključak da su to bili loši transferi. Treba malo strpljenja", dodao je Ančeloti.

Italijan je još ranije odbacio mogućnost da se ove sezone vrati fudbalu, ali je priznao da ga je Milan tokom ljeta zvao da ponovo preuzme klub koji je vodio od 2001. do 2009. godine.

"Istina je da me je direktor Adrijano Galijani pokušavao da me ubijedi da se vratim. Ali, ja sam u svojoj glavi već bio prelomio da ću da pauziram godinu dana. Potreban mi je odmor. Nisam želio da se vratim u Milan a da nisam u najboljoj formi. Galijani je razumio moju odluku. Moram da priznam da nije bilo lako reći "ne" Milanu", rekao je Anćeloti.