Barselona cilja Van Persija i Vilju

Na listi želja je Holanđanin Robin van Persi, koji je ljetos iz Mančester junajteda prešao u Fenerbahče. Van Persi je u sedam utzakmica turskog prvenstva postigao tri gola i imao jednu asistenciju. Kao jedna od opcija pojavljuje se i bivši napadač "blaugrane", David Vilja
1 komentar(a)
Robin van Persi, Foto: Www.skysports.com
Robin van Persi, Foto: Www.skysports.com
Ažurirano: 15.10.2015. 13:35h

Problemi sa povredama ruše tradicionalno najveće ambicije Barseloine, pa je katalonski gigant krenuo da traži pojačanja za januarski prelazni rok. Španski "El mundo deportivo" tvrdi da Barselona želi napadača sa iskustvom, koji je dostupan po povoljnoj cijeni.

Prvi na listi želja je Holanđanin Robin van Persi, koji je ljetos iz Mančester junajteda prešao u Fenerbahče. Van Persi je u sedam utzakmica turskog prvenstva postigao tri gola i imao jednu asistenciju.

Kao jedna od opcija pojavljuje se i bivši napadač "blaugrane", David Vilja, kojeg Barselona želi na pozajmicu. Istog napadača na pozajmicu želi i Mančester siti.

"Neprestano me zovu. I matematički mi više nemamo šansu na plej-of pa je moguća varijanta sa pozajmicom", kazao je Vilja, koji je u 28 nastupa za Njujork siti postigao 17 golova.

Barselona se interesuje i za 22-godišnjeg vezistu Valensije, Portugalca Andre Gomeša, dok na ljeto planira dovođenje štopera, koji može igrati i na poziciji lijevog beka.

Barselona se danas obratila Apelacionom komitetu Fife, kao bi Arda Turan mogao da zaigra i prije januarskog prelaznog roka.

Bonus video: