Radonjić: Kvalifikacije su duge, šansa još postoji

"Kvalifikacije su duge, sve je moguće i biće još iznenađenja. U teškoj smo grupi, ali borićemo se dok god postoji šansa", kazao je Radonjić nakon 3:3 u Češkoj
1 komentar(a)
Mojaš Radonjić, Foto: Savo Prelević
Mojaš Radonjić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.10.2015. 20:42h

Mlada reprezentacija Crne Gore remizirala je u Češkoj (3:3) u kvalifikacijama za EP, što je iznenađenje i pozitivan signal nakon septembarskog propadanja - poraza u Moldaviji, domaćeg remija sa Maltom.

Optimizam vraća i način na koji je četa Mojaša Radonjića osvojila bod u Ugarskim Gradištima, nakon što je jedan od favorita grupe dva puta vodio sa po dva gola razlike...

"Ako u fudbalu postoji pravda, onda je meč protiv Češke s pravom završen neriješeno", kaže Radonjić, koji je zadovoljan reakcijom svog tima u nastavku.

"Sve dobro što smo uradilu u prvom dijelu prosuli smo za tri minuta u finišu kada smo primili dva gola. U nastavku, kod rezultata 3:1, sve smo dali na ofanizivu i uspjeli da izjednačimo. Iako je ponovo bilo dosta grešaka, naročito pojedinačnih kikseva zbog kojih smo primali golove, pristup meču i zalaganje bili su na visokom nivou. Zbog toga mislim da je ovo bila naša najbolja igra do sada", kaže Radonjić.

Kvalifikacije još nisu nisu na pola, Crnu Goru tek čekaju po dva meča sa najboljom selekcijom u grupi (Belgijom) i Letonijom, te po jedan sa Moldavijom, Maltom i Češkom.

Teško je nadoknaditi dva kiksa sa starta, ali Radonjić ne gubi nadu.

"Kvalifikacije su duge, sve je moguće i biće još iznenađenja. U teškoj smo grupi, ali borićemo se dok god postoji šansa", zaključio je Radonjić.

Bonus video: