Samo šest navijača "hrabrih sokola" u Moskvi

Crnogorski nacionalni fudbalski tim na stadionu najpopularnijeg ruskog kluba, Spartaka, danas će bodriti šest navijača!
97 pregleda 41 komentar(a)
Ažurirano: 12.10.2015. 07:44h

Za razliku od prethodnih kvalifikacionih rundi, Crnogorska fudbalska selekcija biće lišena podrške sa tribina u današnjem meču sa Rusijom. Pad sa 16. na 72. mjesto rejtinga Fife i izgubljene šanse za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, uprkos podatku da učestvuje osam selekcija više nego prije, urušio je, teško stečeni kult slekcije kojim smo se ponosili.

Crnogorski nacionalni fudbalski tim na stadionu najpopularnijeg ruskog kluba, Spartaka, danas će bodriti šest navijača! Informaciju je objavila agencija TASS, prema saopštenju od press atašea Fudbalskog saveza Crne Gore Ivana Radovića.

"Naših navijača na utakmici Rusija - Crna Gora skoro da i neće biti. U Moskvu je stigla manja grupa predstavnika sponzora i predstavnika FSCG, a to je oko 25 ljudi. Organizovanih aranžmana dolaska naših navijača ovoga puta nije bilo. MI smo organizovali prodaju karata, ali skoro da niko nije bio zainteresovan za polazak u Rusiju. Za to je nekoliko razloga, od loših rezultata naše reprezentacije, vremenskih nepogoda ali i termina - kraja ljetnje sezone i početka natave u obrazovnim institucijama. Zato i nijesmo uspjeli prodati ništa, samo šest karata", objasnio je Radović.

Utakmica Rusija - Crna Gora počinje danas u 18 sati na stadionu „Otkrivena arena”.

Galerija

Bonus video: