Budućnost 3. na tabeli, Sutjeska propustila priliku

"Željeli smo da napredujemo i bodovno i pozicijom na tabeli, uspjeli smo u tome što je vrlo važno pred pauzu", kazao je trener Budućnosti Miodrag Vukotić nakon pobjede nad Dečićem
1 komentar(a)
Budućnost, Foto: Luka Zeković
Budućnost, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.10.2015. 18:19h

Budućnost je najviše profitirala u 10. kolu - Podgoričani su pod Goricom savladali Dečić sa 2:0 i probili se do 3. mjesta, gdje su poravnati sa Bokeljom, Sutjeskom i Tuzanima, ali imaju bolju gol-razliku.

"Željeli smo da napredujemo i bodovno i pozicijom na tabeli, uspjeli smo u tome što je vrlo važno pred pauzu. Igramo sve bolje, ali ne treba zaboraviti da je ovo tim u povoju, kome je potrebna i dodatna selekcija, što ćemo nadam se uraditi na zimu", prokomentarisao je trener Miodrag Vukotić nakon meča.

Pejaković u 24. minutu na asistenciju Hočka, a potom Nikač nakon kontranapada i ubacivanja Vušurovića (67), srušili su snove Dečića, čiji se trener Viktor Trenevski vratio na stadion pod Goricom nakon 20 godine, i dobio ovacije sa tribina.

"Čista i zaslužena pobjeda Budućnosti, mi nismo bili na nivou nekih prošlih utakmica, možda su igrači bili i malo impresionirani malo drugačijim ambijentom nego na ranijim mečevima", kazao je Trenevski. čiji tim nije iskoristio igrača više u posljednjih 12 minuta (crveni karton Mitrovića) da makar ublaži poraz.

Sutjeska je imala veliku šansu da sama ostane na 3. mjestu, ali nisu uspjeli da probije blok Petrovca.

"Nisam zadovoljan, morali smo da prelomimo utakmicu u prvom poluvremenu, kada smo imali dobre prilike. U nastavku se nije igralo efektivno ni deset minuta, igrači Petrovca su se izležavali, ali i to je sastavni dio fudbala", istakao je Aleksandar Nedović, trener Nikšićana

Bonus video: