Interova diplomatska ofanziva

„Gazeta delo sport“ piše da su velike šanse da Jovetić obnovi ili pogorša povredu, a navodi da postoji mogućnost da pred meč dobije injekcije protiv bolova, kako bi bio spreman da igra
2 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.10.2015. 13:59h

Inter je krenuo u sve jaču diplomatsku ofanzivu kako se bliži meč Crna Gora - Austrija - italijanski mediji javljaju kako je situacija oko Stevana Jovetića alarmantna i prenose reakcije iz milanskog kluba.

„Gazeta delo sport“ u opširnom tekstu ponavlja „istoriju povrede“, na zagrijavanju pred meč sa Fiorentinom prije 10 dana, podsjeća da je Jovetić išao na preglede kod doktora Miler-Volfarta u Njemačku, te na ljutnju i brigu Roberta Manćinija što se njegov najbolji igrač uopšte i odazvao pozivu u reprezentaciju Crne Gore, u takvom stanju i pred derbi sa Juventusom, koji se igra 18. oktobra.

List navodi da je su Interu zabrinuti i kako teče njegov oporavak, a tek mogućnost da zaigra u petak protiv Austrije stvara paniku u klubu.

„Gazeta“ piše da je u tom slučaju velika šansa da Jovetić obnovi ili pogorša povredu, a navodi da postoji mogućnost da pred meč dobije injekcije protiv bolova, kako bi bio spreman da igra.

List navodi da bi obnavljanje povrede i duža pauza već početkom oktobra, mogli da imaju uticaj na Stevanovo zdravstveno stanje cijele sezone!

Očigledno da Inter čini sve da „spriječi“ Jovetića da u petak i ponedjeljak igra za reprezentaciju. On je juče trenirao odvojeno od saigrača iz nacionalnog tima i za sada nije poznato da li će biti na raspolaganju Brnoviću za mečeve sa Austrijom i Rusijom.

Bonus video: