PRIZIVA FROJDA U POMOĆ

Mihajlović: Neću podnijeti ostavku, sve ću objasniti Berluskoniju

“Možda nam je potreban Frojd. Otkako sam došao u Milan, pokušavam da radim sa igračima na njihovom mentalitetu. Razgovarali smo individualno i grupno, pokušavajući da analiziramo sve”, rekao je Mihajlović
7 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Reuters
Siniša Mihajlović, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.10.2015. 11:41h

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da neće napustiti klupu slavnog italijanskog kluba, uprkos slabim partijama na početku sezone.

Milan je sinoć izgubio na svom terenu od Napolija sa 4:0 i nalazi se na 11. mjestu na tabeli sa devet bodova zaostataka za vodećom Fiorentinom.

“Klub donosi odluke, ali ja svakako neću podnijeti ostavku. Ubijeđen sam da mogu da pronađem rješenje za probleme. Radio sam to u drugim klubovima, radiću i ovdje. Potrebno je vrijeme, iako je to nešto što ne mogu da tražim”, rekao je Mihajlović za klupsku televiziju.

On je dodao da će već danas nazvati predsjednika Silvija Berluskonija i objasniti mu šta se desilo.

Bivši selektor reprezentacije Srbije poručio je da ekipa mora da nastavi da radi kako bi izašla iz krize.

“Možda nam je potreban Frojd. Otkako sam došao u Milan, pokušavam da radim sa igračima na njihovom mentalitetu. Razgovarali smo individualno i grupno, pokušavajući da analiziramo sve. Nije tako jednostavno. Očekivao sam da ćemo ranije riješiti probleme, ali očigledno moramo da nastavimo da radimo”, rekao je Mihajlović.

Miha je ovog ljeta sjeo na klupu “rosonera”, a prethodno je vodio Sampdoriju, Fiorentinu, Kataniju i Bolonju, dok je u Interu radio kao pomoćni trener.