De Brujne: Samo da dodam loptu Agueru, a on će uraditi ostalo

“Sjajno je igrati sa njim kada je ovako raspoložen. Sve što treba da uradite je da mu što više dodajete loptu i velika je šansa da će dati gol. On je golgeter svjetske klase, koji koristi sve što mu se ukaže”, rekao je De Brujne
62 pregleda 0 komentar(a)
Kevin de Brujne, Foto: Reuters
Kevin de Brujne, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.10.2015. 10:28h

Kevinu de Brujneu nije bilo potrebno puno vremena da se privikne na stil igre Mančester sitija.

Fenomenalni Belgijanac je već dao četiri gola za “građane”, a svi rivali strahuju od saradnje između njega i Serhija Aguera.

U pobjedi nad Njukaslom, bivši fudbaler Briža, Čelsija, Verdera i Volfsburga je dao jedan gol i namjestio dva od pet koliko je postigao sjajni Argentinac.

Recept za uspjeh je, sudeći prema De Brujneu, veoma jednostavan - samo treba što više dodavati loptu Kunu.

“Sjajno je igrati sa njim kada je ovako raspoložen. Sve što treba da uradite je da mu što više dodajete loptu i velika je šansa da će dati gol. On je golgeter svjetske klase, koji koristi sve što mu se ukaže”, rekao je De Brujne.

Belgijanac je u drugom poluvremenu meča sa Njukaslom promijenio stranu i ispostavilo se da je to bio sjajan potez Manuela Pelegrinija.

“Bilo je dobro što sam zamijenio pozicije sa Serhiom. Vidjeli ste i sami da je išlo sve bolje i bolje”.

Momak kojeg je Žoze Murinjo praktično otpisao je oduševio sve sjajnim golom za 4:1, ali su neki komentatori rekli da nije želio da šutira, već da je slučajno savladao Tima Krula.

“Želja mi je bila da šutnem. Nije bilo lako, morao sam da se okrenem i uhvatim loptu u vazduhu. Naravno, bila mi je neophodna sreća, ali je na kraju sve ispalo lijepo”, zaključio je 24-godišnji vezista.

Bonus video: