Manćini: Ako bude igrao za reprezentaciju, Stevan može opet da se povrijedi

62 pregleda 3 komentar(a)
Manćini i Jovetić, Foto: Inter.it
Manćini i Jovetić, Foto: Inter.it
Ažurirano: 03.10.2015. 14:41h

Mnogo se prašine diglo oko pozivanja Stevana Jovetića u reprezentaciju, u trenutku kada zbog povrede ne može da nastupa za Inter.

O tome je danas na konferenciji za medije, uoči meča sa Sampdorijom, govorio i trener Intera Roberto Manćini, koji je pokušao da sakrije svoje nezadovoljstvo zbog toga što će crnogorski napadač doći u Crnu Goru da bi se odazvao pozivu selektora Branka Brnovića za mečeve sa Austrijom i Rusijom.

"Briga me, i nisam ljut ni na koga. Praksa je da igrači dobijaju poziv iz reprezentacije. Pošto nije spreman, Stevan neće sjutra (nedjelja) igrati protiv Sampdorije. Ponavljam, nema nikakvih problema", odgovorio je Manćini na pitanje novinara.

Na novinarsku "provokaciju" da bi zbog reprezentacije Jovetić mogao da propusti meč sa Juventusom, 18. oktobra, Manćini je odgovorio:

"Jovetić je inteligentan igrač, zna kakva je situacija. On mora biti taj koji treba da shvati šta je najbolje da uradi. Pošto imamo seriju mečeva u kratkom periodu, a ako želimo da bude 100 odsto spreman, Jovetić treba da se odazove pozivu reprezentacije, da se tamo pojavi, a onda vrati. Ako bude odlučio da igra, znači da se osjeća dobro. Razgovarao sam sa njim, on će donijeti odluku. Nadam se da će biti u stanju da trenira naredne dvije sedmice. Igrajući za reprezentaciju rizikuje da se opet povrijedi, a onda bismo ga izgubili za još četiri-pet utakmica", dodao je Manćini.

Bonus video: