Džajić ponovo predsjednik Crvene zvezde?

1 komentar(a)
Čović, Džajić, Foto: Beta/AP
Čović, Džajić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.10.2015. 21:10h

Dragan Džajić mogao bi do 6. oktobra da postane zvanični kandidat za novog predsjednika Crvene zvezde, prenose „Novosti”.

I to na prijedlog legendi kluba, zaposlenih i dijela navijača koji žele na čelu počasnog predsjednika, a za dan su već skupili preko 200 potpisa članova kluba koji imaju pravo glasa na izborima 11. oktobra.

Dugogodinji direktor i u dva navrata predsjednik kluba više puta je istakao da će za Zvezdu uvijek biti tu, ali da mu ne pada na pamet da bude usamljenik na vjetrometini i žrtva kao u ljeto 2014. kad je poslije osvojene titule i eliminacije iz Evrope označen krivcem.

Na posljednjoj Skupštini kluba, Džajić je javno, za govornicom, zamjerio aktuelnoj upravi što je svalila na njega prekomjernu potrošnju i dug od 52 miliona eura.

Ako se već sklupljaju potpisi za Džaju, onda je i on sigurno taj čin aminovao, a spominje se u kuloarima da će iza njega ovog puta stati ulagači iz Švajcarske i Francuske.

Dakle, tri dana prije isteka za podnošenje kandidatura, sve je izvjesnije da će Džajić biti zvanični kandidat da naslijedi Svetozara Mijailovića, jer ne bi trebalo da bude problema da se sakupi potrebnih 500 potpisa aktivnih članova.

Da li i jedini, vidjeće se u utorak kad istekne rok. Nebojša Čović je unazad sedam dana davao suzdržane izjave, pomalo i kontroverzne pa bi mogao da se stekne utisak da neće ni ulaziti u kampanju.

Pogotovo ne protiv Džajića sa kojim je odavno u svađi, a od koga bi mogao glat da izgubi.

Bonus video: