Perez: Navijači Reala obožavaju i istinski vole Ronalda

0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.10.2015. 13:20h

Real ne propušta zicere da pokaže svu veličinu kluba. Dva dana nakon što je u Malmeu proslavio svoj 324. gol u dresu „kraljevskog kluba“, i time postao rekorder, Kristijano Ronaldo je u prostorijama stadiona Santjago Bernabeu dobio specijalno priznanje u vidu zlatne kopačke.

„Čast mi je što primam ovo priznanje. Kada sam prvi put obukao dres Reala, nisam mogao ni da pretpostavim da ću biti najbolji strijelac u istoriji kluba, ispred mog prijatelja Raula i pokojnog Alfreda di Stefana.“

„Presrećan sam. U prvom redu zahvalio bih se svojim saigračima, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Pored toga, hvala i mojim trenerima, Pelegriniju, Murinju, Anćelotiju i Benitezu.“

Ronaldo nije propustio ni da se zahvali medijima, sa kojima ratuje još od marta, priznajući da je naprasitost u njegovoj prirodi.

Zvanično najbolji igrač svijeta, nagradu je primio u društvu svojih saigrača i trenera Rafe Beniteza, a iz ruku predsjednika Reala Florentina Pereza.

„Navijači Reala te obožavaju i istinski vole. Na terenu i van njega, ti si primjer za sve one koji vole fudbal“ – poručio je tvorac „galaktikosa“.

RONALDOVE BROJKE U REALU

Liga šampiona 65 mečeva 67 golova

Primera 216 mečeva 231 gol

Kup kralja 28 mečeva 21 gol

Ostalo 9 mečeva 5 golova

Ukupno 308 mečeva 324 gola

Bonus video: